Reactie plaatsen

Reacties

Patrick
4 maanden geleden

Telkens weer super tevreden. Geweldige massage in een aangename sfeer en door een zeer bekwame en aangename dame. Ben ondertussen vaste klant en kan het alleen maar aanbevelen.

Yvonne
7 maanden geleden

Gister een heerlijke massage mogen ontvangen, ik heb echt genoten.
Lief vrouwtjes, ik kan het iedereen aanraden.
Ik kom hier zeker terug!

Simone
een jaar geleden

Inmiddels een aantal keren geweest en zeer tevreden. Alles is netjes en schoon en Sapkwan is erg kundig. Blij met deze thaise massage in de buurt.

Elly Huskems
een jaar geleden

Hoe kan zo’n fréle kleine vrouw zulke krachtige handen hebben? Ik was veel te lang niet meer geweest, maar het voornemen om gauw weer te gaan heb ik al gemaakt. Dankjewel Zapkwan🥰

Ricardo
2 jaar geleden

Heerlijke massage gekregen. 90 minuten hoofd-nek-schouder-rug massage gekozen. Voor je het weet ben je totaal ontspannen. Lekker ruikende massageolie. Echt een aanrader. Ook een leuke spaaractie om te sparen voor een gratis massage van 45 minuten. Masseuse spreekt niet volledig Nederlands maar doet erg haar best, maar dat maakt ook de sfeer. Ze heeft krachtige magische handen. Probeer het zelf. Je zult er geen spijt van krijgen.

Patrick
2 jaar geleden

Zeer goede professionele massage. Ontspanningsmassage 90 min was zeer goed.

Natascha Geurts
2 jaar geleden

Nu twee keer bij Sapkwan geweest! Vriendelijk en professioneel en met goed resultaat! Mooie relaxte sfeer waar je je meteen op je gemak voelt. Absoluut een aanrader!

Marina Leurs
3 jaar geleden

Genoten van een heerlijke en bijzondere massage. Net even iets, anders dan anders. Lekkere lange massage, aangevuld door enkele " stevige thaise grepen". Masseusse spreekt beperkt Nederlands, maar dat maaken haar sterke, magische handen ruimschoots. Ik kom zeker terug.goed.

Chantal
3 jaar geleden

Al meerdere keren geweest. Elke keer helemaal top!!! voor mij helemaal perfect.
Dank je Sapkwan!

Lucie Van Sloun
3 jaar geleden

Erg genoten van een heerlijke massage. Een absolute aanrader!