Traditionele Thaise massage

Thaise massage zorgt voor complete ontspanning en is daarmee een doeltreffend middel tegen zowel fysieke als geestelijke spanning. Het helpt vermoeidheid te bestrijden en geeft energie. Daarnaast is het werkzaam tegen pijnklachten zoals nek-, rug- en hoofdpijn. Maar er zijn ook speciale technieken om vrouwen van buik- en menstruatiepijn af te helpen.

Ontspanningsmassage 

Deze vorm van massage geeft je lichaam en geest een gevoel van ontspanning en rust.  Warme oliemassage bevordert de doorbloeding waarbij vermoeide en gespannen spieren worden losgemaakt.

 

 

Voetenmassage

Door het maar altijd dragen van schoenen, zijn voeten snel gedurende de dag bekneld. Dit kan ervoor zorgen dat de bloedcirculatie in de voeten niet meer soepel verloopt en dat de spieren op den duur vast gaan zitten. Door het toepassen van een ontspanningsmassage worden deze complicaties verholpen door het in gang brengen van een betere en het los maken van de spieren. Naast dat dit zeer rustgevend kan zijn voor het lichaam, heeft deze massage nog een extra voordeel voor de mensen die veel vocht vasthouden. Door het toepassen van een ontspanningsmassage kan het vocht beter afgevoerd worden.

Hoofdmassage

Er is weinig dat een goede hoofdmassage niet kan verhelpen. Heb je last van hoofdpijn, slapeloosheid, stress, spierpijn, haaruitval, vermoeidheid of migraine? Dan is een hoofdmassage zeker het proberen waard. Wist je trouwens dat een hoofdmassage ook wonderen doet voor je haar? Waar wacht je dus nog op!